hits

Karoline Sabrina

Arrived 28.12.2015

Hei og god morgen fra Bergen! Akkurat nå befinner vi oss på en cafè med kakao mens vi venter på at senteret skal åpne. Veldig fint å ikke stå ute og fryse, for det var ganske kaldt ute. Vi ankom i dag morges og jeg må trygt si at det ble litt for få timer på puta i natt. Det er ikke bare bare å prøve å sovne når hele toget rister, men togturen ellers gikk faktisk veldig fint! En utrolig søt sovekupè, litt mat og en gammel nintendo gjorde susen. Jeg fant den gamle Nintendoen min fra jeg var liten, og utrolig nok hadde den strøm fortsatt. Apple har noe å lære her altså!

Hadde det ikke vært for at vi ikke kan sjekke inn på hotellet før 15.00 hadde vi nok sjekket inn allerede. Men det blir sikkert noen fine morgentimer i Bergen by før det bærer på hotellrommet. Det er ingen spesielle utflukter vi har planlagt, men jeg har planer om å møte Iselin senere. Virkelig et sammentreff at vi er her i Bergen samtidig, det passer jo helt supert! :-) Hvis det er noen som har noen spesielle tips til steder det er å se eller ting å gjøre, bare legg igjen en kommentar! Jeg håper alle får en fin start på den nye uken! Det er ikke lenge til året er over nå! :-)


♥ Karoline Sabrina

4 Kommentarer skjul

Tone

28.12.2015 kl. 09:39
Ser så koselig ut der du sitter :) kose dere masse i Bergen :)

Iselin Renée

28.12.2015 kl. 15:56
Så koselig :)

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

28.12.2015 kl. 19:23
Tone: Tusen hjertelig, dagen har vært topp!

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

28.12.2015 kl. 19:23
Iselin Renée: Ja, ikkesant.. tidlige morgenen på cafè gjør noe med en.. <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no