hits

Karoline Sabrina

Recently; On my snap 27.12.2015

I det siste har jeg vært ganske flink til å dokumentere hendelser og diverse på fra mobilen min sin synsvinkel. Det er de små tingene som blir dokumentert og disse er garantert mest koselig å se tilbake på. I jula har jeg blant annet kost meg foran tv'en med julefilmer, god julemat og godt selskap. Julaften ble en koselig kveld med pakkeåpning og tradisjonelt nok Modern Family på skjermen. Disse dagene har virkelig vært høyst nødvendig! Late dager der man bare gjør alt og ingenting er virkelig nøkkelordene når det kommer til å ha ferie, men selvfølgelig har jeg klart å snu døgnet rundt.. menmen! Sånn er det å ha ferie ikke sant? 

I dag går turen til Bergen! Dette blir en hyggelig og koselig utflukt jeg skal tilbake på jobb og før skolen kaller. Det er synd vi ikke er i sentrum før tidlig i morgen, men jeg skal nytene timene frem til det... ♥ I løpet av dagen må jeg pakke ut, og rydde på plass alt av julegaver og diverse. Jeg har jobbet natt og dag (bokstavelig talt) med å fikse og ordne nytt design og header så jeg håper dere liker det! Jeg skal oppdatere dere masse når jeg kommer frem i morgen tidlig, og jeg gleder meg til å se hva Bergen har å by på! Hvordan har dere det?
♥ Karoline Sabrina 

4 Kommentarer skjul

Storesøstertilsophia

27.12.2015 kl. 13:19
Så fine bilder du har satt samen <3

tvv

27.12.2015 kl. 15:22
Kjekke snappe bilder :) og god tur til Bergen by :)

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

28.12.2015 kl. 08:38
Storesøstertilsophia: Hjertlig takk <3

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

28.12.2015 kl. 08:39
Tone: Takk skal du ha! ??

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no